Ontwerp & styling

Heeft u een nieuwe woning gekocht, gaat u verbouwen en bent u op zoek naar een nieuw interieur maar weet u niet waar u moet beginnen?

Dan is Allure Home de woonwinkel waar al u woonwensen werkelijkheid worden! 

Of het nu gaat om een compleet nieuw interieur een bank, eethoek, fauteuil, kast, verlichting of gewoon een mooi accessoire.In onze woonwinkel bieden wij een gevarieerde sfeervolle collectie met alles voor een prachtig interieur! Door jarenlange ervaring hebben wij alle expertise in huis en kunt u bij ons terecht voor een compleet advies op maat. 

 

Inrichten is onze passie! Wij als team streven ernaar om het beste resultaat neer te zetten die precies past bij al uw woonwensen. Voor een advies op maat komen we bij u thuis en bespreken we al uw wensen. We bekijken de mogelijkheden binnen de ruimte en focussen ons op het leveren van een volmaakte sfeer en balans. We kijken naar de lichtinval, maar ook functionaliteit afhankelijk van de gezinssamenstelling en het behouden of hergebruiken van persoonlijke items. 

Door ons gesprek hebben wij dan al een beeld opgebouwd en vertalen dat voor u in een plattegrond en een visualisatie middels moodboard. We zoeken naar een sfeer met de juiste mix van meubelenen materialen, kleurgebruik, verlichting, behang enz en bieden u een plan aan die precies aansluit op uw wensen. We werken nauw samen met diverse merken zoals Keijser en Co, Hofstede Raanhuis, Duran Interiors, Domani, Layer by Adje, By Eve light design, Claudi, Karpetten van Jab, Jacaranda en de Allure Home private Collection,  Umo Art, Silk-ka, en Bombyx.

Ook werken wij nauw samen met andere vakcollega’s zoals stoffeerders en meubelmakers om u compleet te ontzorgen te helpen met het maken van de juiste keuzes.

Interieur Styling.

Indien gewenst wordt na het aflever van de meubels uw interieur mooi gestyled met de mooiste woonaccessoires, kussens en mooie potten met zijden beplanting!

Nieuwsgierig?

Tot snel bij Allure Home!

Met Hartelijke groet,

Nicolette Koelemeijer en Daniëlle Emmelot.