Herroepingsrecht

Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren en terug te sturen

De kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer € 6.95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Allure Home geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@allurehome.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@allurehome.nl. Wel draag je zelf de kosten voor heen en terug zending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Mocht  het te laat gemald worden zullen er helaas kosten aan verbonden zijn die het transportbedrijf berekend. Hierbij kan de levertijd ook langer bedragen dan normaal.

Uitzonderingen

Sommige artikelen uit ons assortiment komen niet voor retour in aanmerking. Dit betreft artikelen die speciaal voor jou in opdracht of custom made zijn besteld.

Heeft u vragen?

Heb je nog vragen betreffende je retour? Bel ons dan op 023 8888 726, mail ons op info@allurehome.nl of stuur een berichtje via het contactformulier op deze website.

 

Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn en kan je terugsturen aan:

 

Allure Home

Raadhuisstraat 52

2101 HH Heemstede

Telefoon nummer: 023 8888 726

E-mail: info@allurehome.nl

Download hier het formulier